Pak-je geluk, vier je geluk en geef 't door

Mijn shoppingbag

0 artikel(en) - € 0,00

Algemene voorwaarden Gelukmakers

toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en elke aanschaf van producten via de website van Gelukmakers. Voordat je overgaat tot een aankoop op afstand, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden beschikbaar gesteld.

het aanbod

Gelukmakers streeft ernaar, via beelden en teksten, een zo reëel mogelijk beeld te geven van de aangeboden producten. We doen dit met zorgvuldigheid. Desondanks is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of niet correct is. Ook kunnen er onvolkomenheden ontstaan die te maken hebben met de aard van elektronische communicatie, zoals kleurafwijkingen per beeldscherm. Kennelijke fouten in het aanbod, binden Gelukmakers niet. De producten en prijzen worden soms aangepast en aangevuld. Gelukmakers behoudt zich het recht voor, deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft, wordt dit vermeld.

de overeenkomst

Zodra de overeenkomst door Gelukmakers is bevestigd per email, komt deze tot stand. Gelukmakers draagt zorg voor een veilige digitale overdracht van gegevens, alsmede een beveiligde wijze van betaling. Wanneer een betaling niet voldaan is, zullen we de artikelen nog niet toesturen. Als na 7 dagen de betaling nog niet voldaan is, wordt de bestelling geannuleerd. Zijn de artikelen toch verzonden (kleine bedragen), dan dien je zsm te betalen.

de prijs

Alle prijzen genoemd op de website van Gelukmakers, zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. (Op boeken geldt een BTW-tarief van 6%.) De verzendkosten kun je vinden in het overzicht bij de kassa, na invullen van je gegevens. Of vooraf bij de 'servicepunten'.

verzending

Gelukmakers zal bestellingen zorgvuldig behandelen. Voor 14 uur besteld: we doen er alles aan om de bestelling ná ontvangst van betaling én op werkdagen (indien voorradig) dezelfde dag aan te bieden bij Post NL (brievenbuspakje) of DHL (pakket).

Bij zelf afhalen (vul kortingscode in: 'Afhalen' bij het bestellen) zal er een afspraak gemaakt worden voor een tijdstip van afhalen.

Indien de bestelling vertraging ondervindt, of niet kan worden uitgevoerd, ontvang je hierover zo spoedig mogelijk (op werkdagen) bericht. Je kunt de overeenkomst in dit geval kosteloos ontbinden en ontvangt eventuele betalingen binnen 5 werkdagen retour. Gelukmakers is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of vertragingen door post- of pakketdienst.

retourneren

Wij vinden het belangrijk dat je blij wordt van onze producten. Mocht dit toch niet gelukt zijn kan de aankoop terug gestuurd worden, tot 14 dagen na ontvangst. (Omruilen is niet mogelijk). Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Retourzendingen dienen altijd vooraf aangekondigd te worden per email (graag met reden) op info@gelukmakers.nl, tot 7 dagen na ontvangst. Verpak het product goed, met alle bijgeleverde toebehoren in de originele staat en verpakking, en stuur het terug naar Gelukmakers. In betaling en verzending bij retourneren van Gelukmakers kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Zelf afgehaalde bestellingen graag ook zelf retour brengen als het niet naar wens is, na dit aangekondigd te hebben per email.
Bestellingen die via regioservice gebracht zijn (Hengelo, Hof van Twente en Borne) worden ook door deze service weer opgehaald, na een afspraak gemaakt te hebben voor een tijdstip.

Retourzending is voor rekening van Gelukmakers (tot maximaal € 5,00 retourvergoeding bij een pakket, bij een brievenbuspakje zal er maximaal € 2,95 vergoed worden). Het risico of het goed retour komt is voor de koper. Pak het daarom zorgvuldig in. Defecte, niet aangekomen producten of producten die niet in originele staat en verpakking terug gestuurd zijn, kunnen helaas door Gelukmakers niet worden vergoed. Na correct retour, verstuurt Gelukmakers een vervangend artikel of ontvang je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

klachten

Gelukmakers handelt klachten graag zorgvuldig af. Ben je niet tevreden? Stuur ons dan een bericht via info@gelukmakers.nl, waarin je zo precies en volledig mogelijk de klacht formuleert. We geven dan zo snel, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen, een reactie op de klacht om het in onderling overleg op te lossen.

geschillen

Lukt het niet een klacht in onderling overleg op te lossen, dan ontstaat een geschil waarop het Nederlands recht van toepassing is. Ook geschillen over bestellingen vanuit het buitenland, zullen worden voorgelegd aan de Nederlandse rechter.

schade

Gelukmakers is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade ontstaan door het verkeerd gebruik van de geleverde producten. Ook aanvaardt Gelukmakers geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door gebruikmaking van informatie afkomstig van deze website. Gelukmakers is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. Als ontvanger dien je zelf inkomende berichten te controleren op virussen.

auteursrecht

Alle afbeeldingen, alle teksten en het grafisch ontwerp van de website, zijn eigendom van Gelukmakers en beschermd door auteursrecht en andere rechten van intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) de website te kopiëren, zonder uitdrukkelijke toestemming van Gelukmakers.

informatie van derden

De hyperlinks die in deze site zijn opgenomen, zijn enkel ter informatie. De websites van derden worden niet door Gelukmakers gecontroleerd, gemaakt of onderhouden. Gelukmakers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites. Gelukmakers is evenmin aansprakelijk voor informatie of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.

wijzigingen en vragen

Gelukmakers behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen. Vragen over onze algemene voorwaarden?
Neem dan contact met ons op via info@gelukmakers.nl of op 06 – 39329909

Veel geluk met je aankoop!
Gelukmakers
Pak-je geluk, vier je geluk en geef ’t door