Pak-je geluk, vier je geluk en geef 't door

Mijn shoppingbag

0 artikel(en) - € 0,00

Blafre

 

 

BLAFRE: Het Noorse familiebedrijfje Blafre is in 2005 opgericht door het echtpaar Ingrid en Remi Fagervik. Moeder Ingrid is de ontwerper, vader Remi runt het bedrijf. De meeste inspiratie halen ze uit hun dochters Nora en Lotta. Het bedrijf werd gestart op het moment dat de oudste, Nora geboren werd. Ingrid zat zo vol met creatieve inspiratie en dat is te zien aan de producten die er uit voort gekomen zijn. De eerste collecties bestonden uit ansichtkaarten en kleine schilderijtjes. Later zijn daar opbergblikken, vlaggen en muurstickers met vrolijke kleuren en retro prints bijgekomen. En nu zijn er ook de hippe lunchboxen met bijbehorende drinkbekers. Bijna te mooi om mee naar school te nemen!
Dochter Noa test veel producten en gebruikt ze ook effectief. Op veel postkaarten en andere producten staat ook aan de achterkant ‘Sweet kisses to Nora’, dat is toch prachtig.
De focus ligt bij veiligheid voor de kinderen en goed voor het milieu. De producten worden zowel in de fabriek in Noorwegen getest.

Ontwerpster Ingrid wil graag met haar producten een glimlach op iemands gezicht toveren. Dat is volgens ons wel gelukt.
Kijk zelf naar de video over een dag bij Blafre. En de producten in ons assortiment.

artikelen: 1 tot 6 van 20

bekijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Set Ascending Direction

artikelen: 1 tot 6 van 20

bekijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Set Ascending Direction