Pak-je geluk, vier je geluk en geef 't door

Mijn shoppingbag

0 artikel(en) - € 0,00

Studio Roof

 

 

Terug naar de bronnen van het leven! Studio Roof wil de band tussen het moderne stedelijke leven en de natuur versterken. Een duurzame benadering en het stimuleren van verbeelding en creativiteit bepalen de kern van alle ontwerpen. Studio Roof (voorheen Kidsonroof) is in 2005 opgericht door Romy Boesveldt (NL 68) en Ilya Yashkin (RUS 67).

Samen met hun drie kinderen en diens vriendjes bestieren ze een permanent testlab waaruit nieuwe ideeën blijven voortvloeien. Inspiratie daarvoor doen ze op in hun schuurtje in de zuid Franse bergen waar ze enkele weken per jaar vertoeven zonder elektra en stromend water. De overige tijd zijn ze gesetteld in Amsterdam. Ilya is van oorsprong geschoold als architectonisch vormgever (Marchi in Moskou en Rietveld Academie te Amsterdam). Zijn ontwerpen zijn ingenieus drie dimensionaal. Romy neemt de concepten en styling voor haar rekening.

 Ze hebben hulp van een aantal ontwerpers, waaronder Luca Boscardin. Hij is een italiaanse grafisch designer en heeft bijvoorbeeld Archiville ontworpen voor Studio Roof.

Daarnaast Alex Hellum. Hij is meubel en product designer in Engeland en heeft de Trojan Horse voor Studio Roof ontworpen. Het sprookjespaard om mee te spelen maar ook te gebruiken als krukje.

Een van de voorbeelden  van hoe simpel design kan zijn.

artikelen: 1 tot 6 van 18

bekijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Set Ascending Direction

artikelen: 1 tot 6 van 18

bekijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Set Ascending Direction