Pak-je geluk, vier je geluk en geef 't door

Mijn shoppingbag

0 artikel(en) - € 0,00

Over ons

Over Gelukmakers...

 9 september 2013

Wat is geluk en hoe voelt geluk, waarom heb je het 'gelukkig zijn' zo nodig? Het is een mysterieus woord eigenlijk. Geluk, is het wel zo 'gewoon'? Als je het niet bent mis je het. Als je het wel bent, merk je het niet altijd. Waarom is het niet te meten en hoeveel mensen zijn eigenlijk gelukkig? Hoe word je het, waarvan of van wie? Kun je dat zelf ... gelukkig worden en waarom raak je het soms opeens kwijt?

Moeilijke vragen en ook weinig antwoorden. Toch ben ik er wel nieuwsgierig naar. Ik loop al weken, zo niet maanden met vragen over geluk in mijn hoofd. Mede daardoor is deze site ook ontstaan. De vraag waar mensen gelukkig van worden was het begin, en de site met prachtige blije producten is een resultaat daarvan, en een antwoord misschien op de vraag.

In ieder geval word ik gelukkig van deze mooie producten, niet het materialistische... maar dat ze met liefde en passie gemaakt en ontworpen zijn. De ontwerpers maken een blij product met liefde voor de natuur en met een boodschap of een gedachte. Een onbedwingbaar gevoel om het geluk te creeëren en door te geven aan een ander.  Zodat de ontvanger een geluksgevoel of moment krijgt en dit kan vieren met anderen en er misschien even bij stil staat dat geluk niet zo vanzelfsprekend is. Dat is prachtig. Dat zijn concepten waar ik gelukkig van word, 'dat' fijne gevoel van krijg. Mijn onbedwingbare zucht om die producten bij elkaar te krijgen op deze site 'Gelukmakers' is mijn missie. Die nog lang, lang, lang niet ten einde is. Er is zoveel moois en bijzonders gemaakt op de wereld. Ik zoek gestaag door.

Bijzonder materiaal gebruik, aaibare producten, de kleuren, de prints, het milieu in het oog houden, mooie verpakkingen, natuurlijke inkten, het kleinschalig vermarkten, vaak met de hand gemaakt...en zo meer.  Een bijzonder product wat je graag zelf wilt houden, maar nog liever aan een ander cadeau geeft. Dan is het goed...dan is het een product wat past bij webshop Gelukmakers. Ontdek de blije producten! Ontdek ons.

Veel geluk!

Cindy - oprichter
Gelukmakers

Pak-je geluk, vier je geluk en geef 't door

Gelukmakers heeft blije producten voor je kinderen, je vrienden, je zelf, thuis, werk en feest. Materiaal, kleur, dessin of uitstraling maakt deze producten bijzonder om te geven of te houden.